daily drama

Drama Queen rynnisti viidellä työllä Mainostorstain shortlistalle

Drama Queenin juhlaseurue suuntaa tällä viikolla toiveikkaana turkulaiseen Vuoden Mainostorstai -gaalaan. Toimisto rohmusi Vuoden Mainos -kilpailusta peräti viisi shortlist-paikkaa, jotka irtosivat vieläpä viidellä eri työllä.

“Ilmoitimme tänä vuonna kisaan ennätysmäärän töitä. On upeaa, että lähes jokainen niistä on shortlistattu. Vuoden Mainostorstai on nostanut profiiliaan viime vuosina huomattavasti, joten jo shortille pääseminen on hieno saavutus. Toivottavasti luvassa on vielä enemmänkin. Mainostorstai on siis toivoa täynnä”, hymyilee Drama Queenin luova johtaja Matias Mero.

Drama Queen on ehdolla Paras oivallus -sarjassa Hesburgerin Chuck Norris -kampanjalla. Parhaasta toteutuksesta kilpailevat Hesburgerin vastuullisuus, Neste K:n ”Elämä on matka, pysähdy nauttimaan siitä” -filmi sekä Varsinais-Suomen liiton ja Satakuntaliiton Töihin tänne -kampanja. Paras tulos -sarjassa on ehdolla Suoma ry:n 100 syytä matkailla Suomessa.

Vuoden Mainos -kilpailun viiteen sarjaan osallistui yhteensä lähes 100 työtä. Torstaina julkistettavista tuloksista on päättänyt kuusihenkinen tuomaristo, johon kuului myös Drama Queenin copywriter Laura Andersson.

”Tuomarointi oli superkiinnostavaa. Raati oli huikea ja päivä riemastuttava. Oli mielenkiintoista nähdä, millaisia duuneja Turusta tulee. Ja hyviähän täältä. Tuomaristo oli pitkälti yksimielinen voitokkaista töistä”, Andersson paljastaa.

”Kisatöitä oli enemmän kuin viime vuonna. Olen aika innoissani siitä, mihin skaba on kehittymässä. Turussa tehdään mainontaa taitavin käsin.”

Palkintogaalaan huipentuva Vuoden Mainostorstai -tapahtuma järjestetään 31. tammikuuta Turun Logomossa.


Lisätietoja:

Matias Mero, Creative Director
matias.mero@dqcomms.com
+358 400 504 701