Drama Queenille kunniaa Chuck Norris -ilmiöstä

Drama Queenin Hesburgerille toteuttama Chuck Norris -kampanja on valittu FAB Awardsin finalistiksi kategoriassa "Effectiveness - Social Media". Finaalipaikka takaa työlle jo hopeaa ja mahdollisuuden kultaan tai Best In Show -palkintoihin.

Chuck Norrisin saapuminen Suomeen ja esiintyminen Hesburgerin markkinointikasvona aiheutti alkuvuonna 2018 huikean suosion – niin perinteisessä kuin sosiaalisessa mediassa. Drama Queenin "Earned Media Roundhouse Kick" -case painottuukin ilmiön tuoman ansaitun medianäkyvyyden tehokkuuteen ja tuloksiin.

“Saimme pari vuotta sitten kultaa Hesburger-sovelluksella FAB Awardsissa. Upeaa että jälleen on vähintään hopeaa tulossa. FAB Awards on kovatasoinen ja maailmalla erittäin arvostettu kilpailu, johon osallistuvat kaikki tunnetut ruoka- ja juomabrändit”, Drama Queenin luova johtaja Matias Mero toteaa.

FAB Awards on kansainvälinen markkinointiviestinnän kilpailu, joka keskittyy ruoka- ja juomateollisuuden brändeihin. Kilpailu järjestetään 21. kerran, ja tänä vuonna siihen osallistuu töitä jokaisesta suuresta mainostoimistoketjusta ja lukuisista itsenäisistä toimistoista yli 60 maasta.

Palkintogaala järjestetään 22.5. Lontoon Hurlingham Clubillla.

Jaa artikkeli

Muuta luettavaa

Got interested? Drop us a message.

Hi Drama Queen!

"(Required)" indicates required fields

Consent(Required)