daily drama

Haussa digimainonnan osaaja Turkuun tai Helsinkiin

Hei sinä intohimoisesti digimainontaan suhtautuva markkinoinnin ammattilainen - tule meille töihin! Haemme vahvistusta kasvavan digitaalisen mainonnan tiimiimme Turkuun tai Helsinkiin. Mikäli haluat kasvattaa ja kehittää yritysten liiketoimintaa datapohjaisen digitaalisen mainonnan keinoin ja tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta, voit hyvinkin olla seuraava drama queen.

Hakemallamme henkilöllä on 

  • kokonaisvaltainen käsitys digitaalisen markkinoinnin ekosysteemistä ja siitä, millaiset ratkaisut toimivat eri kanavissa ja kohderyhmissä
  • kokemusta dataohjatusta sosiaalisen median mainonnasta (mm. Facebook, Instagram)
  • aikaisempaa työkokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta digimainonnasta
  • kykyä ja halua itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa - tiimityöskentelytaitoja unohtamatta
  • intohimoinen suhtautuminen digimainontaan ja halua kehittää omaa osaamista.
  • kokemus konversio-optimoinnista, hakusanamainonnasta ja ohjelmallisesta ostamisesta katsotaan eduksi.

Drama Queen tarjoaa asiakkailleen monipuolisia markkinointiviestinnän palveluita, joissa yhdistyvät luovasti markkinointi, viestintä ja teknologia. Drama queeneja on Turussa ja Helsingissä 70 ja Tukholmassa liki 20. 
 
Meillä pääsee työskentelemään aidosti kansainvälisten ja Suomessa arvostettujen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. L’Oréal Nordic, Hesburger, Carlsberg, Orkla, Airbus, Varma, Geberit, Pernod Ricard, YTK ja Nenäpäivä. Vaalimme asiakastyytyväisyyttä, mistä osoituksena olimme kärkijoukossa Vuoden toimisto 2019 -kisassa (isot mainostoimistot).
 
Osaavien kollegoiden, rennon työilmapiirin ja mielenkiintoisten asiakkuuksien lisäksi lupaamme myös kilpailukykyisen palkan, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, hierontaedun sekä etätyömahdollisuuden. 

Kiinnostuitko? Hyvä! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 15.6.2019 Tarulle taru.lehtinen@dqcomms.com. Olethan nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Taru Lehtinen, Head Of Media & Analysis, puh. 044 307 0181. (31.5. klo 9-11, 3.6. klo 15-16, 10.6. klo 10-11)