daily drama

Haussa draamantajuinen Designer Turkuun!

Drama Queeneilla on kädet täynnä töitä, joten etsimme porukkaamme ammattitaitoista Designeria. Töitä on tarjolla täysipäiväisesti Turun toimistollamme.

Hyvät graafisen suunnittelun taidot ja kyky viedä AD:n näkemykset laadukkaiksi toteutuksiksi ja painotuotteiksi on tässä hommassa MUST. Pääpaino on printissä ja edellytämme vankkaa painoteknistä osaamista. Emme lainkaan pistä pahaksemme, jos sosiaalisen median sisällöntuotanto on ennalta tuttua tai ainakin aihealueena kiinnostava.

Edellytämme InDesignin, Illustratorin, Photoshopin ja Acrobatin erinomaista hallintaa. After Effects- ja Premiere-osaamisen katsomme eduksi. Hakemamme Designer kykenee itsenäiseen työskentelyyn eikä hyljeksi tuotannollista työtä. Hänellä on myös aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Haemme osaavaa ja aikaansaavaa tekijää, jolle lupaamme vastineeksi muun muassa luovan, inspiroivan ja humoristisen työyhteisön sekä kilpailukykyisen korvauksen – hieronta- ja Smartum-etuja tai etätyömahdollisuutta unohtamatta.

Mikäli haluat ryhtyä Drama Queeniksi, lähetä hakemuksesi Manulle manu.suominen@dqcomms.com 14.2.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveen ja muutamia työnäytteitä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa niin ikään Manu. Jos jokin askarruttaa, älä epäröi kysyä lisää numerosta 050 301 7318.