daily drama

Haussa Head Of Communications Helsinkiin

Haemme viestintätiimiimme vetäjää, innoittajaa ja inspiroijaa. Henkilöä, jolla on terävä kynä, sujuva kieli sekä määrätietoinen ja luova työskentelyote. Haussa on todellinen viestinnän taitaja, joka ei kulje valtavirran mukana, vaan viitoittaa itse tiensä ja tempaa muut mukaansa.

Tuleva työkaverimme työskentelee nimikkeellä Head Of Communications. Tehtävänimikkeen mukaisesti hakemamme henkilö vastaa viestintäpalveluistamme aina tuotekehityksestä niiden myymiseen ja käytännön toimenpiteiden jalkauttamiseen. Toivomme löytävämme joukkoomme timantin, jolla on näkemystä ja kokemusta media-, sidosryhmä- ja vaikuttajaviestinnästä. Sosiaalisen median hyvä tuntemus on tässä roolissa välttämätöntä.

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, esiintymistaitoinen ja -haluinen sekä asiakkaiden ja sidosryhmien rakastama tyyppi, jonka kanssa halutaan työskennellä. Edellytämmekin aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä. Viestinnän lainalaisuudet ovat hakemallemme henkilölle siinä määrin tuttuja, että niiden haastaminen on luontainen osa ajattelua.

Odotamme uudelta vahvistukseltamme paljon, mutta annamme samalla mitalla takaisin. Drama Queen tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja moderneja markkinointiviestinnän palveluita, joissa yhdistyvät luovasti markkinointi, viestintä ja teknologia. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa osaavia kollegoita, joiden kanssa villeimmätkin visiot käännetään timanttisiksi toteutuksiksi. Rinnallasi on noin 70 drama queenia Helsingissä ja Turussa sekä liki 20 Tukholmassa. Päivittäinen yhteistyö yli tiimi- ja kaupunkirajojen on tiivistä ja inspiroivaa.

Meillä pääsee työskentelemään aidosti kansainvälisten ja Suomessa arvostettujen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. L’Oréal Nordic, Hesburger, Carlsberg, Orkla, Airbus, Varma, Geberit, Pernod Ricard, YTK ja Nenäpäivä. Vaalimme asiakastyytyväisyyttä, mistä osoituksena olimme kärkijoukossa Vuoden toimisto 2019 -kisassa (isot mainostoimistot).

Osaavien kollegoiden, rennon työilmapiirin ja mielenkiintoisten asiakkuuksien lisäksi tarjoamme vapautta ja vastuuta, järkevästi suhteutettuna. Toki lupaamme myös kilpailukykyisen palkan, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, hierontaedun sekä etätyömahdollisuuden.

Olet luultavasti etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • usean vuoden kokemus monipuolisista viestinnän työtehtävistä viestintätoimistossa
  • aikaisempaa tiiminvetäjä- ja esihenkilökokemusta
  • kokemusta myynti- ja asiakastyöstä
  • kykyä nähdä viestinnällisiä mahdollisuuksia siellä, missä niitä vähiten osataan odottaa
  • hyvä englanninkielen taito (ruotsista ja muista kielistä plussaa)
  • halua haastaa, oppia ja opettaa.

Kiinnostuitko? Hyvä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 31.5.2019 osoitteeseen laura.silvonen@dqcomms.com

Kutkuttavimmista lähestymisistä lupaamme vastineeksi kahvi- tai lounaskutsun ja tapaamisen, jossa selvitämme yhteistyömme potentiaalin. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä, aloitusajankohta on sovittavissa.

Lisätietoa Drama Queenista ja Head Of Communicationsin tehtävästä antavat

HR Manager Laura Silvonen 0400 578 796 sekä CEO Ilona Kangas 050 590 7853.