Nöyrä kiitos viime vuodesta, hopeasta ja katse huomiseen!

Yksi alan merkityksellisimmistä kilpailuista, eli Vuoden Toimisto 2020 on taputeltu. Drama Queen sijoittui omassa kategoriassaan toiseksi, 0,11 pisteen erolla voittajaan. Mitä tästä sitten jäi käteen?

Hopea ei ainakaan tässä tapauksessa ja kovien kilpailijoiden joukossa ole häpeä. Olemme saaneet asiakkailtamme avointa ja rehellistä palautetta, joka tulee määrittämään vuoden 2020 työskentelyämme. Saimme tutkimuksen kokonaisarviosta 8,81 pistettä, kun maksimi oli täysi kymppi.

Erityisesti mieltä lämmitti, että asiakkaat kokivat saavansa todellista liiketoimintahyötyä Drama Queenin kanssa työskentelystä. Sijoituimme tässä kategoriassa ykköseksi ja jokainen vastannut asiakas antoi meille arvosanan 8–10. Saimme roimasti kommentteja onnistuneista kampanjoista, kampanjoiden ja strategioiden vaikutuksista sekä imagoarvon kasvusta.

 ”Toimisto on käytännössä mahdollistanut uudenlaisen toiminnan, jolla on merkittävä valtakunnallinen vaikutus”, painotettiin avoimissa vastauksissa.

Asiakkaat arvioivat meidät myös parhaaksi digitaalisessa osaamisessa, projektien johtamisessa ja toimitusvarmuudessa – siis kyvyssä toimittaa oikea palvelu oikeaan hintaan ja oikeassa ajassa. Olemme siis lunastaneet lupauksemme olla luotettava ja tulevaisuuteen katsova bisneskumppani. 

Saimme myös avointa positiivista palautetta rohkeiden valintojen teosta, luovuudesta, asiakkaan brändin aidosta ymmärtämisestä ja intensiivisestä toimialaan paneutumisesta. 

Parannettavaakin tietysti löytyy. Asiakkaamme toivovat meiltä lisää henkilökohtaisia tapaamisia ja iholla oloa. Lupaukseni onkin, että panostamme entistä tiiviimpään asiakasyhteistyöhön vuoden 2020 aikana.

On mahtavaa startata alkava kevät näissä tunnelmissa. Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikille asiakkaille, jotka arvostavat meitä näin paljon. Arvostus on molemminpuolista ja uskon, että jatkossa voimme tehdä entistäkin rohkeampia ja vaikuttavampia asioita yhdessä.

Matti Nykäsen sanoin, huominen on aina tulevaisuutta.

Jaa artikkeli

Muuta luettavaa

Got interested? Drop us a message.

Hi Drama Queen!

"(Required)" indicates required fields

Consent(Required)