daily drama

We are RECRUITING a FREELANCER DESIGNER in Finland!

Details in Finnish below.

Haussa draamantajuinen Freelancer Designer!

Meillä Drama Queenilla on kädet täynnä töitä ja etsimme porukkaamme ammattitaitoista freelancer designeria. Töitä on tarjolla projektikohtaisesti sekä Turun että Helsingin toimistoilla.

Hyvät suunnittelutaidot ja kyky viedä AD:n näkemykset laadukkaiksi toteutuksiksi ja aina painotuotteiksi saakka on tässä hommassa MUST. Pienemmissä projekteissa odotamme, että pystyt itsenäiseen suunnitteluun. Eikä meitä yhtään haittaa, jos osaamista löytyy lisäksi sosiaalisen median sisällöntuotannosta tai ainakin intoa sen oppimiseen.

Sujuvaa hallintaa edellytämme Adoben ohjelmista (InDesign, Illustrator, Photoshop ja Acrobat), mutta Premieren, After Effectsin ja muiden softien osaaminen mahdollistaa työnkuvasi laajentamisen.

Haluamme jämptin tyypin, joka saa asiat tapahtumaan. Tyypin, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja sydän sykkii hyville stooreille. Meiltä saat luovuutta ja intoa pursuavan työyhteisön ympärillesi, pulpetin tarvittaessa sekä kilpailukykyisen korvauksen! Oletko se sinä, jota etsimme?

Ota mitä pikimmiten yhteyttä Manu Suomiseen (manu.suominen@dqcomms.com, +358 50 301 7318), tarvitsemme sinua juuri nyt!

Drama Queen on pohjoismainen, draamantajuinen markkinointiviestintätoimisto. Yhdistämme markkinoinnin, mainonnan, viestinnän ja teknologian luovasti aikana, jolloin mikään ei ole niinkuin ennen.

Yhteystiedot
Manu Suominen
manu.suominen@dqcomms.com
+358 50 301 7318