be a drama queen

Haussa Designer Trainee Turkuun tai Helsinkiin

Haemme joukkoomme vielä opiskelevaa tai vastavalmistunutta Designer Traineeta ajalle 1.3.–30.6.2022. Mikäli haaveilet urasta graafisen suunnittelun saralla ja haluat päästä markkinointiviestinnän konkareiden oppiin, hae Drama Academyyn! Hakuaika päättyy 7.12.2021.

Toiveemme
Toivomme Designer traineemme hallitsevan graafisen suunnittelun perusteet sekä tuntevan sosiaalisen median kanavat ja niiden erityispiirteet. Arvostamme luovaa, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä ongelmaratkaisutaitoja. Ohjelmistoista tulee hallita Indesign, Illustrator, Photoshop ja Acrobat. After Effects -osaaminen katsotaan eduksi, sillä designer-traineen tehtävät sisältävät myös somevideoiden editointia. Työtehtävät keskittyvät suuren kotimaisen matkailukampanjan materiaalituotantoon ja Traineen kädenjälki tulee näkymään monipuolisesti eri kanavissa – bannereista ulkomainontaan ja somesta printtiin – kaikkialla Suomessa. 

Lupauksemme
Odotuksiemme vastapainoksi myös lupaamme, ainakin sen paljon puhutun ja paikoin parjatunkin näköalapaikan markkinointiviestintään: pääset osaksi Drama Queenin liki 25-päistä graafisen suunnittelijoiden joukkoa, jonka osaaminen ja asiantuntemus ovat koko trainee-jakson ajan ammennettavissasi. Traineena osallistut Drama Academy -ohjelmaan eli palkalliseen ja ohjattuun harjoitteluun*, joka tähtää jokaisen osallistujan kohdalla työllistymiseen.

Kaikkiaan rinnallasi työskentelee noin 70 drama queenia Suomessa sekä 10 Tukholmassa. Päivittäinen yhteistyö yli tiimi- ja kaupunkirajojen on tiivistä ja inspiroivaa. Tarjoamme asiakkaillemme moderneja markkinointiviestinnän palveluita, joissa yhdistyvät luovasti markkinointi, viestintä ja teknologia. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa osaavia kollegoita, joiden kanssa villeimmätkin visiot käännetään timanttisiksi toteutuksiksi.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 7.12.2021 HR Manager Laura Silvoselle laura.silvonen@dqcomms.com. Otsikoi hakemuksesi Designer Trainee. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia Lauralle.  

* Drama Academy on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille markkinointiviestinnästä kiinnostuneille ja mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän parissa uraansa suunnitteleville henkilöille. Drama Academy perehdyttää osallistujat markkinointiviestintämaailman käytännönläheisesti laajan asiantuntijajoukkomme ja nimetyn mentorin opastuksella.

Drama Academyn avulla traineet saavat kattavan ymmärryksen markkinointiviestijän arjesta ja käytännön työstä. Luomme jokaiselle traineelle yksilöllisen perehdytysohjelman, jossa huomioidaan traineen vahvuudet, kiinnostuksen kohteet ja mahdollisuudet työllistyä yritykseemme tai markkinointiviestintäalalle traineejakson jälkeen.

Drama Academylaiset pääsevät osallistumaan liki 70 drama queenin rinnalla ja opastuksella käytännön työhön ja asiaankuuluvaan ilonpitoon. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia rooleja devaajasta copywriteriin ja projektipäälliköstä viestinnän asiantuntijoihin. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa ja Helsingissä, joista molemmat tulevat traineejakson aikana tutuiksi.