be a drama queen

Haussa Digital Concept Designer Trainee Turkuun

Haemme joukkoomme Digital Concept Designer Traineeta. Mikäli olet vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla ja haluat kehittyä digitaalisten palveluiden käyttökokemussuunnittelijana, hae Drama Academyyn! Hakuaika päättyy 7.12.2021.

Toiveemme
Toivomme Digital Concept Designer traineelta visuaalista hahmotuskykyä, graafisen suunnittelun perusperiaatteiden hallintaa sekä halua oppia digitaalisten palveluiden käyttökokemussuunnittelua ja käyttökokemuksen muotoilua (UI/UX). Hakemamme trainee on utelias ja innokas oppimaan uutta laaja-alaisesti (ml. palvelumuotoilu, teknologia ja liiketalous). Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sillä käyttökokemussuunnittelu jos jokin on joukkuelaji. Työskentelet läheisesti luovien suunnittelijoiden ja web-kehittäjien eli koodareiden kanssa. Arvostamme kokemusta Sketch- ja/tai Figma-työkaluista sekä prototyyppien rakentamisesta. HTML- ja CSS-perusteiden osaaminen on plussaa.

Lupauksemme
Odotuksiemme vastapainoksi myös lupaamme. Pääset osaksi Drama Queenin digitiimiä, jossa asiakkaiden toiveet ja tarpeet muotoillaan räätälöidyiksi digiratkaisuiksi ja -palveluiksi. Tiimissä työskentelee noin 10 lahjakasta verkkopalveluosaajaa, joiden tietotaitoa pääset ammentamaan oman osaamisesi lisäämiseksi koko traineejakson ajan. Traineena osallistut Drama Academy -ohjelmaan eli palkalliseen ja ohjattuun harjoitteluun*, joka tähtää jokaisen osallistujan kohdalla työllistymiseen.

Kaikkiaan rinnallasi työskentelee noin 70 drama queenia Suomessa sekä 10 Tukholmassa. Päivittäinen yhteistyö yli tiimi- ja kaupunkirajojen on tiivistä ja inspiroivaa. Tarjoamme asiakkaillemme moderneja markkinointiviestinnän palveluita, joissa yhdistyvät luovasti markkinointi, viestintä ja teknologia. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa osaavia kollegoita, joiden kanssa villeimmätkin visiot käännetään timanttisiksi toteutuksiksi.

Harjoittelujakson pituus on puoli vuotta (räätälöitävissä opintoihin sopivaksi). Toivomme, että pääsemme aloittamaan yhteistyön vuoden 2022 alussa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 7.12.2021 HR Manager Laura Silvoselle laura.silvonen@dqcomms.com. Otsikoi hakemuksesi Digital Concept Designer Trainee.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia Lauralle.  

* Drama Academy on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille markkinointiviestinnästä kiinnostuneille ja mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän parissa uraansa suunnitteleville henkilöille. Drama Academy perehdyttää osallistujat markkinointiviestintämaailman käytännönläheisesti laajan asiantuntijajoukkomme ja nimetyn mentorin opastuksella.

Drama Academyn avulla traineet saavat kattavan ymmärryksen markkinointiviestijän arjesta ja käytännön työstä. Luomme jokaiselle traineelle yksilöllisen perehdytysohjelman, jossa huomioidaan traineen vahvuudet, kiinnostuksen kohteet ja mahdollisuudet työllistyä yritykseemme tai markkinointiviestintäalalle traineejakson jälkeen.

Drama Academylaiset pääsevät osallistumaan liki 70 drama queenin rinnalla ja opastuksella käytännön työhön ja asiaankuuluvaan ilonpitoon. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia rooleja devaajasta copywriteriin ja projektipäälliköstä viestinnän asiantuntijoihin. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa ja Helsingissä, joista molemmat tulevat traineejakson aikana tutuiksi.