be a drama queen

Project Manager Trainee Turkuun tai Helsinkiin

Haemme joukkoomme opintojen loppusuoralla olevaa tai vastavalmistunutta Project Manager Traineeta. Mikäli lähitulevaisuuden suunnitelmiisi kuuluu työ markkinointiviestinnän ammattilaisena ja haluat oppia alan parhailta, ilmianna itsesi viimeistään 7.12.2021.

Toiveemme
Toivomme tulevalta traineeltamme jonkin verran aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä. Isojen asiakokonaisuuksien omaksuminen ja hahmottaminen sekä paineensietokyky ovat välttämättömyyksiä, samoin erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Opintosi ovat painottuneet esimerkiksi markkinointiin tai kansainväliseen liiketoimintaan. Pääasia on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia uutta. Project Manager Traineena tulet toimimaan linkkinä kansainvälisen asiakkaamme ja Drama Queenin suunnittelijatiimin välillä. Toimit projektipäällikön työparina pitäen huolta esimerkiksi yhteydenpidosta asiakkaisiin, tiiminjäseniin sekä alihankkijoihin. Vastaat muun muassa projektien aikatauluista ja laadusta sekä asiakastyytyväisyydestä.

Lupauksemme
Odotuksiemme vastapainoksi myös lupaamme, ainakin sen paljon puhutun ja paikoin parjatunkin näköalapaikan markkinointiviestintään: Drama Queenin projektinjohto on arvioitu Vuoden toimisto -tutkimuksessa jo useamman vuoden ajan Suomen parhaaksi, joten meillä pääset kasvamaan loistavassa ja osaavassa porukassa. Traineena osallistut Drama Academy -ohjelmaan eli palkalliseen ja ohjattuun harjoitteluun*, joka tähtää jokaisen osallistujan kohdalla työllistymiseen.

Kaikkiaan rinnallasi työskentelee noin 70 drama queenia Suomessa sekä 10 Tukholmassa. Päivittäinen yhteistyö yli tiimi- ja kaupunkirajojen on tiivistä ja inspiroivaa. Tarjoamme asiakkaillemme moderneja markkinointiviestinnän palveluita, joissa yhdistyvät luovasti markkinointi, viestintä ja teknologia. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa osaavia kollegoita, joiden kanssa villeimmätkin visiot käännetään timanttisiksi toteutuksiksi.

Harjoittelun keston voimme määrittää yhdessä opintoihisi sopivaksi. Toiveenamme on, että pääsemme aloittamaan yhteistyön tammikuussa 2022.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 7.12.2021 HR Manager Laura Silvoselle laura.silvonen@dqcomms.com. Otsikoi hakemuksesi Project Manager Trainee, Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia Lauralle.  

* Drama Academy on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille markkinointiviestinnästä kiinnostuneille ja mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän parissa uraansa suunnitteleville henkilöille. Drama Academy perehdyttää osallistujat markkinointiviestintämaailman käytännönläheisesti laajan asiantuntijajoukkomme ja nimetyn mentorin opastuksella.

Drama Academyn avulla traineet saavat kattavan ymmärryksen markkinointiviestijän arjesta ja käytännön työstä. Luomme jokaiselle traineelle yksilöllisen perehdytysohjelman, jossa huomioidaan traineen vahvuudet, kiinnostuksen kohteet ja mahdollisuudet työllistyä yritykseemme tai markkinointiviestintäalalle traineejakson jälkeen.

Drama Academylaiset pääsevät osallistumaan liki 70 drama queenin rinnalla ja opastuksella käytännön työhön ja asiaankuuluvaan ilonpitoon. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia rooleja devaajasta copywriteriin ja projektipäälliköstä viestinnän asiantuntijoihin. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa ja Helsingissä, joista molemmat tulevat traineejakson aikana tutuiksi.