be a drama queen

Kokenut Digital Marketing Strategist Helsinkiin tai Turkuun

Haemme Media & Analysis -tiimiimme kokenutta ja tuloshakuista Digital Marketing Strategia vastaamaan digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Olet todennäköisesti seuraava Drama Queen, jos tunnistat itsesi seuraavasta: Hallitset digitaalisen markkinoinnin ekosysteemin ja tunnistat eri kanavissa ja kohderyhmissä parhaiten toimivat ratkaisut. Haluat luoda asiakkaillesi erinomaisia tuloksia ja kehittyä työssäsi jatkuvasti. Toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta viihdyt myös osana isompaa markkinointiviestinnän asiantuntijatiimiä.

Vielä varmemmin olet hakemamme mahtityyppi, jos voit ruksia osaamislistallesi vähintään 5/6:
- Näytöt digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta
- Strateginen markkinoinnin ymmärrys
- Kokonaisvaltainen ajattelu mediasuunnittelussa ja medioiden laaja-alainen tuntemus
- Keskeisimpien ostoalustojen hyvä osaaminen, erinomainen osaaminen ohjelmallisessa ostamisessa ja sosiaalisessa mediassa - Googlen Adsista iso plussa!
- Google Analyticsin suvereeni hallitseminen
- Aikaisempi kokemus (tai vähintäänkin palava halu) asiakasrajapinnassa työskentelystä

Näistä toivoisimme sinun täyttävän 3/3:
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito
- Kyky johtaa omaa ja tiimin työtä
- Stressinhallinta- ja priorisointikyvykkyys myös hieman hektisemmässä arjessa

Vaadimme paljon, mutta vastavuoroisesti annamme – ennen kaikkea vastuuta ja vapautta järkevästi suhteutettuna. Tarjolla on innostavia asiakkaita, kiinnostavia töitä (vähintään) valtakunnallisesti tunnettujen brändien parissa sekä maan mahtavimmat työkaverit ja toimistokoirat. Kaikkiaan rinnallasi työskentelee noin 80 deequa Helsingissä, Turussa ja Tukholmassa. Päivittäinen yhteistyö yli tiimi- ja kaupunkirajojen on tiivistä ja inspiroivaa. Lupaamme myös kilpailukykyisen palkan, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun ja mahdollisuuden fillarietuun.

Kiinnostuitko? Hyvä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive viimeistään 12.8.2021 HR Manager Lauralle osoitteeseen laura.silvonen@dqcomms.com. Heinäkuun lomailemme ja hakemuksia alamme käsitellä viikolla 31. Lisätietoja tehtävästä saat 2.8.2021 lähtien (ma-pe kello 9-15) Lauralta numerosta 0400 578 796. 

Huom! Älä aikaile, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat joustavasti syksyn aikana.