be a drama queen

Social Media Manager till Stockholm

Vi söker efter en kollega med passion för digital kommunikation och trender inom sociala Medier.

Vi ser att du är
Du har koll på de största sociala medie-plattformarna och är nyfiken på nya. Du vet hur man bygger och hanterar ett community och har erfarenhet av att identifiera vilket innehåll som behövs för att nå ut digitalt. Du är en viktig pusselbit i vårt digitala team där du kommer att driva våra kunders engagemang på Instagram, Facebook och LinkedIn, både organiskt och köpt. Som person tycker du att det är bra med högt i tak och du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo. Du är en initiativtagare som trivs i sociala sammanhang och är driven, strukturerad och vill gärna göra skillnad. 

Vårt löfte till dig
Du kommer att få jobba i ett dynamiskt team där du får vara en del av en större familj med kreatörer, designers, strateger och content producenter. Drama Queen Communications är en nordisk kombination av marknadsföring, reklam, kommunikation, teknik och kreativitet. Hos oss är det högt till tak med en prestigelös kultur och med en ambition att växa och utvecklas kontinuerligt. Vi har kontor i Sverige och Finland med över 70 anställda.  

Känner du igen dig själv? Toppen! Känner du att Drama Queen låter som ett ställe för dig? Hör av dig! Skicka ett mejl till morten.haargaard@dqcomms.com senast den 1 december. Men gärna innan - vi kommer att anställa den rätta personen direkt när vi har hittat varandra.