be a drama queen

Haussa Paid Social Media Specialist Helsinkiin tai Turkuun!

Haemme Media & Analysis -tiimiin kokenutta Paid Social Media Specialistia vastaamaan sosiaalisen median kampanjasuunnittelusta ja -toteutuksesta.

Mikäli tunnistat itsesi seuraavasta, kerro meille itsestäsi ja liity joukkoomme:

Keskeisimmät työtehtävät:

 • Kansainvälisten Facebook- ja Instagram-mainoskampanjoiden suunnittelu, käynnistäminen ja seuranta.
 • Kampanjoiden toimivuuden arviointi sekä jatkuva kehittäminen strategian mukaisesti testauksen ja optimoinnin avulla kohti tavoitteita.
 • Luovan tiimin ohjeistaminen kampanjamateriaaleihin – vastaat siitä, että materiaalit mahdollistavat asetettujen tavoitteiden saavuttamisen.
 • Datalähtöiset analyysit ja oivallukset sekä niistä viestiminen sisäisesti ja asiakkaille kampanjan arvon ja tehokkuuden parantamiseksi.

Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

 • Vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja jo kertyneitä näyttöjä tuloksellisesta kansainvälisestä somemainonnasta.
 • Vahvaa analyyttista osaamista sekä huolellista työtapaa.
 • Näkemyksellisyyttä sosiaalisen median mainonnan mahdollisuuksista.
 • Facebook Business Managerin tuntemusta.  
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun kantamiseen sekä valmiuksia toimia osana isompaa asiantuntijatiimiä. 
 • Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen YouTube-mainonnasta sekä DV360-alustan hyödyntämisestä.

Odotamme uudelta vahvistukseltamme paljon, mutta annamme samalla mitalla takaisin. Drama Queen tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja moderneja markkinointiviestinnän palveluita, joissa yhdistyvät luovasti markkinointi, viestintä ja teknologia. Työntekijöillemme tämä tarkoittaa osaavia kollegoita, joiden kanssa villeimmätkin visiot käännetään timanttisiksi toteutuksiksi. Rinnallasi on noin 70 drama queenia Helsingissä ja Turussa sekä liki 20 Tukholmassa. Päivittäinen yhteistyö yli tiimi- ja kaupunkirajojen on tiivistä ja inspiroivaa.

Meillä pääsee työskentelemään aidosti kansainvälisten ja Suomessa arvostettujen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. L’Oréal Nordic, Hesburger, Carlsberg, Orkla, Airbus, Geberit, Pernod Ricard, YTK ja Nenäpäivä.

Osaavien kollegoiden, rennon työilmapiirin ja mielenkiintoisten asiakkuuksien lisäksi tarjoamme vapautta ja vastuuta, järkevästi suhteutettuna. Toki lupaamme myös kilpailukykyisen palkan, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, hierontaedun sekä etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Hyvä!
Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen HR Manager Laura Silvoselle osoitteeseen laura.silvonen@dqcomms.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head Of Media&Analysis Taru Lehtinen p. 044 307 0181, taru.lehtinen@dqcomms.com