Drama Queen jo neljättä kertaa Vuoden toimisto -kilpailun finaaliin

Markkinointiviestinnän toimisto Drama Queen on yltänyt jälleen Vuoden toimisto -tutkimuksen loppukilpailuun. Regi Research & Strategin viidettä kertaa toteuttama Vuoden toimisto -tutkimus on Suomen merkittävin markkinointiviestintäalan tutkimus ja armoton yhteenveto asiakkaiden tyytyväisyydestä. Tiukassa puntarissa ovat muiden muassa suoritusvarmuus, toimitusnopeus ja luovuus.

Drama Queenin neljäs finaalipaikka lämmittää erityisen paljon toimitusjohtaja Matias Meron mieltä.

“Markkinointiviestinnän toimistoja on koeteltu viime aikoina kenties enemmän kuin koskaan, mutta niin on alan asiakkaitakin”, Mero huomauttaa.

“Erityisesti nyt hankalina aikoina on hienoa saada tunnustusta laadukkaasta palvelusta. Finaalipaikka kertoo, että olemme onnistuneet olemaan asiakkaiden tukena heidän korona-ajan kamppailussaan.”

Kilpailun kuninkuusluokassa eli suurten mainostoimistojen kategoriassa (myyntikate yli viisi miljoonaa euroa) loppukilpailuun ylsi Drama Queenin lisäksi kolme toimistoa. Voittajat julkistetaan online-palkintogaalassa 11. maaliskuuta.

“Odotamme jälleen kerran jännityksellä kilpailun tuloksia, sillä viime vuonna sijoituimme toiseksi jääden vain 0,11 pistettä voittajasta. Kilpailu toimistojen välillä on tiukkaa, mutta itse odotan eniten sitä, että pääsen tarkastelemaan avoimia ja rehellisiä arvioita, joita olemme saaneet asiakkailtamme. Haluan jo nyt kiittää heitä arvokkaasta palautteesta”, Mero toteaa. 

Vuoden toimisto -tutkimuksessa vastaajina ovat asiakastoimistojen markkinointipäättäjät. Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa ja auttaa markkinointi- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden ja toimistojen yhteistyötä, jotta ala kehittyisi ja kasvaisi. Vuoden toimisto 2021 -tutkimukseen osallistui 57 toimistoa ja siihen saatiin yhteensä 1067 vastausta.