daily drama

Drama Queenille Grand Prix ja kaksi kultaa FAB Awardsissa

Drama Queen putsasi pöydän FAB Awardsissa voittamalla Package Designing -kategorian Grand Prix’n ja kaksi kultaa Absolut Vodkalle suunnitellulla Limited Edition -pullodesignilla. FAB Awards on kansainvälinen elintarvike- ja juomabrändien markkinointi- ja viestintäalan kilpailu, joka järjestettiin tänä vuonna 22:sta kertaa.

Drama Queen voitti Packaging Design -kategoriassa kaksi kultaa ja kategorian Grand Prix -palkinnon Absolutille suunnitellulla ”Absolut Comeback/ Absolut Recycled” -designilla. Kierrätyslasista valmistetun vodkapullon ulkomuoto juhlistaa kierrätyslasin sirpaleista muotoa.

“Halusimme luoda pullon, joka on kunnianosoitus kierrätykselle ja inspiroi muita samaan - selvästi olemme onnistuneet molemmissa. Absolut Comeback kertoo tarinan siitä, kuinka vanhoista rikkinäisistä pulloista tehdään uusi. Hassua, miten hyvin yksinkertainen idea on usein monimutkainen toteuttaa”, kertoo John Lagerqvist, Drama Queenin luova johtaja Ruotsissa.

“Kestävyys ja vastuullisuus ovat Absolutin brändin ytimessä ja olemme erittäin innoissamme siitä, että se saa ansaitsemaansa huomiota erityisesti tällaisina poikkeusaikoina. Haluamme kiittää asiakkaitamme, kollegoita ja yhteistyökumppaneita rohkeudesta designimme kanssa”, Lagerqvist iloitsee.

FAB Awardsin palkintoseremonia järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti etäyhteyksillä YouTubessa torstaina 18. kesäkuuta. Kilpailuun osallistui töitä yli 50 maasta.

Katso video Absolut Comebackista