daily drama

Drama Queenille kunniaa Chuck Norris -ilmiöstä

Drama Queenin Hesburgerille toteuttama Chuck Norris -kampanja on valittu FAB Awardsin finalistiksi kategoriassa "Effectiveness - Social Media". Finaalipaikka takaa työlle jo hopeaa ja mahdollisuuden kultaan tai Best In Show -palkintoihin.

Chuck Norrisin saapuminen Suomeen ja esiintyminen Hesburgerin markkinointikasvona aiheutti alkuvuonna 2018 huikean suosion – niin perinteisessä kuin sosiaalisessa mediassa. Drama Queenin "Earned Media Roundhouse Kick" -case painottuukin ilmiön tuoman ansaitun medianäkyvyyden tehokkuuteen ja tuloksiin.

“Saimme pari vuotta sitten kultaa Hesburger-sovelluksella FAB Awardsissa. Upeaa että jälleen on vähintään hopeaa tulossa. FAB Awards on kovatasoinen ja maailmalla erittäin arvostettu kilpailu, johon osallistuvat kaikki tunnetut ruoka- ja juomabrändit”, Drama Queenin luova johtaja Matias Mero toteaa.

FAB Awards on kansainvälinen markkinointiviestinnän kilpailu, joka keskittyy ruoka- ja juomateollisuuden brändeihin. Kilpailu järjestetään 21. kerran, ja tänä vuonna siihen osallistuu töitä jokaisesta suuresta mainostoimistoketjusta ja lukuisista itsenäisistä toimistoista yli 60 maasta.

Palkintogaala järjestetään 22.5. Lontoon Hurlingham Clubillla.

Lisätietoja:

Luova johtaja Matias Mero
matias.mero@dqcomms.com
+358 400 504 701