Turusta toreille

Havahduin miettimään Drama Queenin huikeaa kehitystä yrityksenä kolmen hengen paikallisesta mainostoimistosta lähes satapäiseksi, kansainväliseksi markkinointiviestinnän toimijaksi – matkaa, jossa olen itsekin saanut olla mukana jo yli 12 vuotta. Inspiraation kipinän antoi ymmärrys siitä, miten tätäkin kirjoittaessa meitä dramaqueeniläisiä on parhaillaan ympäri Eurooppaa erilaisissa projekteissa uusien ja nykyisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Lontoossa osallistumme FAB Awards -finaaleihin, parhaiden joukossa. Menossa mukana myös asiakkaamme Hesburger. Ranskan Toulousessa viestinnän asiantuntijamme ovat tutustumassa asiakkaamme Airbusin toimintaan ja suunnittelemassa tulevia viestinnän toimenpiteitä. Pariisissa puolestaan ruotsalais-suomalainen tiimimme vetää mittavaa sosiaalisen median työpajaa Pernod-Ricardin online-markkinoinnin tiimille.

Itse istun tätä kirjoittaessani 10 kilometrin korkeudessa matkalla Kreikkaan, GlobalCom Networkin vuosikokoukseen, jossa verkostoitumisen lisäksi on luvassa mielenkiintoisia luentoja markkinoinnin ja viestinnän tulevaisuudesta. Ja onhan siellä myös verkoston sisäisen kilpailun, GlobalCom Awardsien finaaligaala, jossa olemme kahdessa kategoriassa finalistina.

Tänä päivänä Drama Queen on siis aidosti kansainvälinen markkinointiviestinnän toimisto, jolla on asiakkaita ja yhteistyökumppaneita eri puolilla maailmaa. Ihan tällaista ei 23 vuotta sitten Turussa uskallettu visioida. Vai uskallettiinko sitten kuitenkin. 

Matias Mero

Kirjoittaja on Drama Queenin luova johtaja, jolle maailma näyttäytyy yhtä avoimena funikulaarista ja Eiffelistä katsottuna.

Jaa artikkeli

Muuta luettavaa

Got interested? Drop us a message.

Hi Drama Queen!

"(Required)" indicates required fields