Drama Queenin Hesburgerille suunnittelema ilmastodokumentti valittiin New York Festivals Awardsin shortlistalle

Drama Queenin Hesburgerille suunnittelema dokumenttielokuva on päässyt New York Festivals Awardsin shortlistalle. "Mistä olisit valmis luopumaan pelastaaksesi maailman" -ilmastodokumentti on ehdokkaana Postive Impact to World & Sustainability -kategoriassa.

Dokumentin tuotti Drama Queenin kanssa Grillifilms ja sen ohjasi Iris Olsson. Neljään henkilötarinaan nojaava 12-minuuttinen vastuullisuusdokumentti ei julista tai tyydy raportoimaan Hesburgerin saavutuksia vaan ravistelee ihmisiä puntaroimaan, mistä ympäristöä kuormittavista tavoistaan he olisivat valmiita luopumaan.

“NYFA:n shortille pääsy on upea saavutus. Kilpailu on aidosti globaali ja itse tänä vuonna NYFA:ssa tuomaroineena voin vakuuttaa, että taso on kova. Hienoa on myös se, että Hesburgerin rohkea ja iso panostus saa ansaitsemaansa arvostusta myös tässä muodossa”, toteaa Drama Queenin luova johtaja Matias Mero.

New York Festivals Advertising Awards on yksi mainosalan johtavia maailmanlaajuisia tapahtumia. Kilpailun voittajat julkistetaan kevään aikana.

Voit katsoa Hesburgerin vastuullisuudokumentin seuraavasta linkistä:

www.hesburger.fi/vastuullisuus

Jaa artikkeli

Muuta luettavaa

Got interested? Drop us a message.

Hi Drama Queen!

"(Required)" indicates required fields

Consent(Required)