Suomen hauskin hyväntekeväisyys-kampanja tehdään yhdessä: Nenäpäivä valitsi kumppanikseen Drama Queenin

Suomen suurin hyväntekeväisyyskampanja Nenäpäivä järjestetään tämän vuoden loka-marraskuussa jo 13. kerran. Tämän vuoden kampanja haluaa herätellä kaiken ikäiset suomalaiset auttamaan maailman lapsia entistä isommin. Kampanjan markkinointiviestintää kehittää Nenäpäivän uusi kumppani Drama Queen.

”Meille on tärkeää, että auttaminen on hauskaa. Se on myös asia, jossa meidän pitää haastaa itseämme joka vuosi. Valitsimme kumppanin, joka auttaa meitä rakentamaan viestistä entistä herättelevämmän, jopa hieman nenäkkään. Kampanjaan törmäämisen tulee herättää ihmiset auttamaan”, kertoo Nenäpäivä-säätiön markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Tyrväinen.

Tänä vuonna Nenäpäivä haluaa panostaa erityisesti nuorten tavoittamiseen. Vaikka jo 13. kerran järjestettävä Nenäpäivä onkin Suomessa yksi tunnetuimmista hyväntekeväisyyskampanjoista, ei tunnettuuteen voi tuudittautua.

”Suunnittelemme yhdessä Drama Queenin kanssa keinoja, joilla saamme puhuteltua nuoria heidän omissa, luontaisissa kanavissaan. Vaikuttajien rooli tulee olemaan entistä keskeisempi”, jatkaa Tyrväinen.

 Drama Queenin luova johtaja Matias Mero kertoo Nenäpäivän olevan mielenkiintoinen konsepti, jonka suunnittelussa toimistolla on kunnia olla mukana.

”Toteutamme vuosittain pro bono -projekteja, joiden kanssa jaamme samat arvot. Nenäpäivä lähtee auttamisen hauskuudesta, joka sopii meille kuin punainen nenä päähän. Huumorilla on kyky yhdistää ihmisiä myös vakavien asioiden äärellä”, hän jatkaa.

”Nenä-henkisyys oli tärkeä kriteeri kumppanin valinnassa. Uskomme, että onnistuimme siinä täydellisesti. Yhteinen aaltopituus löytyi heti – tätä kampanjaa ei tehdä ryppy otsassa”, komppaa Tyrväinen.

Perinteiseen tapaan loka-marraskuussa käynnistyvä Nenäpäivä-kampanja auttaa maailman lapsia hankkien varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin Afrikassa, Aasiassa sekä Etelä-Amerikassa. Nenäpäivän juuret ovat Iso-Britanniassa, jossa ensimmäistä Red Nose Day:tä vietettiin jo vuonna 1988.

Jaa artikkeli

Muuta luettavaa

Got interested? Drop us a message.

Hi Drama Queen!

"(Required)" indicates required fields

Consent(Required)