Drama Queenin Matias Mero AME Awardsin tuomaristoon

Markkinointiviestintätoimisto Drama Queenin luova johtaja Matias Mero on kutsuttu mukaan kansainvälisen AME Awardsin tuomaristoon. New York Festivalsiin kuuluva AME Awards on arvostettu mainosalan kilpailu, jossa on vuodesta 1994 jaettu palkintoja tunnustuksena markkinoinnin tehokkuudesta. Palkinnot julkistetaan ja jaetaan helmikuussa 2019 New York Festivalsin yhteydessä.

”Paikka AME Awardsin Grand Juryssa on kunniatehtävä. Tuomarointi ylipäätään on mielestäni mainio tapa saada laaja katsaus alan nykymenoon ja pitää itsensä myös kartalla. Ei voi olla inspiroitumatta, kun pääsee näkemään upeita töitä ympäri maailmaa”, Mero toteaa.

Mero on mukana AME Awardsin tuomaristossa toista kertaa. Tehokkuuden arviointi on hänen mielestään markkinointiviestinnän ammattilaisille elintärkeää.

”Työt, jotka tuottavat mitattavia tuloksia ja rakentavat asiakkaan liiketoimintaa, ovat mielestäni kaltaistemme toimistojen elinehto ja olemassaolon oikeutus. Siksi tehokkuudesta on olennaista jakaa myös tunnustusta.”

Drama Queenissa asiakkaiden menestyvät kampanjat syntyvät eri osaajien rohkealla yhteistyöllä.

”Parhailla kampanjoilla on inspiroiva tai yllättävä luova idea, joka jalkautuu luontevasti eri kanavissa kohdeyleisölle relevantilla tavalla. Ja mikä tärkeintä, niillä on mitattava positiivinen vaikutus myyntiin, mielipiteisiin tai puheenaiheisiin.”

Jaa artikkeli

Muuta luettavaa

Got interested? Drop us a message.

Hi Drama Queen!

"(Required)" indicates required fields

Consent(Required)