Drama Queenin talentit Young Lions Finlandin shortlistalle

Drama Queenin nuoret markkinointikyvyt jatkavat taivaltaan kohti Cannesia. Toimiston kaksi kisatiimiä, Mya Rydman ja Joel Huttunen sekä Emmi Kuoppa ja Jemina Sormunen, pääsivät mukaan Young Lions Finland -kilpailun shortlistalle yhteensä neljässä eri kategoriassa.

“On hienoa saada valoa ja iloa tähän pimeään aikaan, jossa me kaikki nyt vaellamme. En voisi olla ylpeämpi molemmista tiimeistämme. Tehtävänanto oli tänä vuonna erittäin haastava. Shortlistaus neljässä eri kategoriassa on huikea suoritus”, kehuu Drama Queenin toimitusjohtaja Matias Mero.

Alle 30-vuotiaiden Young Lions Finland -kilpailussa nuorten kykyjen tehtävänä oli luoda Suomi-lähtöinen ilmiö, josta tulisi kansainvälinen liike. Kilpailun voittajat valitaan tuomariston kokouksessa 2. huhtikuuta. Kokous ja kisatöiden pitchaukset järjestetään poikkeuksellisesti verkossa. Voittajat pääsevät lokakuussa kisaamaan Ranskaan Cannes Lions -festivaaleille.

AD Mya Rydman ja copy Joel Huttunen osallistuivat Young Lions Finland -kilpailuun kolmatta kertaa. Kaksikko pääsi shortlistalle peräti kolmessa kategoriassa: print, digital ja design.

“Olemme oppineet tekemään töitä yhdessä paineen alla niin hyvin, että saimme kahdessa päivässä kolme shortille yltävää duunia kasaan. Seuraava haaste on hurmata tuomaristo etänä, mutta haaste on otettu vastaan – nyrkkeilyhanskat kädessä”, Mya Rydman iloitsee.

Joel Huttuselle kilpailu oli viimeinen mahdollisuus näyttää kynnet nuorena kykynä.

“Tämä on minulle viimeinen kisavuosi ilman selännemäistä one more year -mahdollisuutta. Siksipä lauoimme Myan kanssa niin kovaa kuin ikinä lähtee, ja näköjään hyvin lähti myös tuomariston mielestä. Uskoa kyllä koeteltiin pitkin kisaviikonloppua”, Huttunen myöntää.

Content designer Emmi Kuoppa ja copy Jemina Sormunen osallistuivat kilpailuun ensimmäistä kertaa. Tiimi pääsi shortille PR-kategoriassa.

“Onhan tämä ihan hullun jännittävää! Olimme Emmin kanssa alusta asti sitä mieltä, että shortille mennään, mutta kyllä tuntuu upealta nähdä nimemme listalla”, Sormunen sanoo.

Toimiston kuopukset halusivat näyttää taitojaan ja samalla imeä itseluottamusta tulevaisuuteen.

“Tehtävänanto oli haastava, ja kisaviikonloppuna pallotellut ideat olivat paikoitellen aika villejä. Koska briiffi antoi vapaat kädet, lähdimme rakentamaan PR-suunnitelmaa vahvuuksiemme ympärille”, Kuoppa kertoo.

Jaa artikkeli

Muuta luettavaa

Got interested? Drop us a message.

Hi Drama Queen!

"(Required)" indicates required fields