Kiss my Turku -matkailusivustolle kultaa Finnish Web Awardsissa

Drama Queen ja Visit Turku keräsivät menestystä Suomen parhaita nettisivuja palkitsevassa Finnish Web Awards -kilpailussa. Visit Turun matkailusivusto Kissmyturku.fi palkittiin peräti kahdessa kategoriassa. Kilpailun tulokset julkistettiin 2. tammikuuta.

Drama Queenin ja Visit Turun yhteistyönä toteuttama matkailusivusto Kissmyturku.fi pokkasi Finnish Web Awards -kilpailun pääsarjassa kultaa ja lisäksi palkinnon parhaasta UI- eli käyttöliittymädesignista.

“Voitto mielestäni kertoo vahvuuksista ja osaamisestamme etenkin matkailusektorilla  – kyseessä ei ole siis ainoastaan tekninen suoritus vaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi vaaditaan kaikkien osa-alueiden yhteistyötä. Paras UI-design palkinto on osoitus siitä, että saavutettavan sivuston ei tarvitse tinkiä visuaalisuudesta tai nähtävyydestä”, sanoo Drama Queenin Senior Developer, Lauri Suoperä.

Kissmyturku.fi tarjoaa inspiraatiota ja houkuttelevia vinkkejä matkailijoille lähellä ja kaukana. Sivuston artikkelit esittelevät turkulaisia ilmiöitä ja matkakohteita tarjoten aina jotakin uutta, sillä sisältöjä optimoidaan sen mukaan, mikä ihmisiä milloinkin kiinnostaa. Kissmyturku.fi avattiin lokakuussa 2018 ja jo ensimmäisen vuoden aikana sivustolla vierailtiin lähes 800 000 kertaa.

”On upeaa, että Kissmyturku.fi saa tunnustusta, sillä konsepti on suuri ponnistus meille ja yhteistyökumppaneillemme. Palkinto kannustaa jatkamaan sivuston kehitystyötä ja hiomaan siitä yhdessä yhä inspiroivamman”, toteaa Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja.

Finnish Web Awards on avoin kaikille suomalaisille yrityksille ja yksilöille, jotka suunnittelevat ja toteuttavat verkkosivustoja. Yleisöäänestyksessä parhaiten menestyvät sivut etenevät finaaliin, jossa lopullisen valinnan voittajista tekee tuomaristo. Kilpailua tuomaroivat Jorma Ollila, Tarja Virmala, Ilkka Paananen, Heikki Ahdekivi, Jaakko Tapaninen ja Jorma Silvasti puheenjohtajanaan Pekka Nuikki.

Jaa artikkeli

Muuta luettavaa

Got interested? Drop us a message.

Hi Drama Queen!

"(Required)" indicates required fields

Consent(Required)